Överraskad

För ett par veckor sedan hade jag och Sofie bokat in en middag och lite drinkar. Vi mötes upp vid Mariatorget och Sofie hade föreslagit en Italiensk buffé på Rival så vi promenerade dit under lite småprat. Inne i entré såg lade jag märke till ett gäng som satt i sofforna med en stor ballong och firade någon men tänkte inte så mycket på det... Tills dom reste på sig och jag såg att det var mina fina vänner som stod där och det var mig dom skulle fira! Tog ett tag att inse att det var på riktigt samtidigt som tårarna kom. 
 
Efter alla tårar så promenerade vi till Patricia där jag blev bjuden på mumsig middag och gott att dricka. Jag fick fina presenter, men favoriten var en jätte fin bok med bilder och hela gänget hade skrivit om minnen och hälsningar till mig. Tårarna strömade ner för mina kinder när jag läste allas fina ord. Efter middagen festade vi på och dansade hela natten. Klockan var en bit efter 5 när jag kom hem här på morgonen.
 
 Vet att det var fler som ville vara med men tyvärr inte kunde av olika anledningar, men jag kan lova att jag tog ett par drinkar att det räckte till er också ;-) 
 
Jag är så fruktansvärt tacksam att jag har så många fina vänner som ville vara med och fira min födelsedag med mig. Tror inte ni förstår hur mycket den kvällen faktiskt betyder för mig. När jag stod där på dansgolvet med er runt mig så kunde jag inte sluta le och det gör jag fortfarande när jag tänker tillbaka på kvällen. Jag kommer hämta glädje ur denna kväll under lång tid framöver! Älskar er mina finaste!
 
 
  
 
RSS 2.0