Tillbaka till Tälje över helgen

I onsdags så kom Älsklingens vänner från island och och eftersom jag skulle ha en helt ensam kväll hemma så tänkte jag slå på stort!

Jag köpte kräftor och planerade ett Sex and the City race, fixa naglarna, ta ett lång bad, spela musik på högsta volym och bara njuta av att vara helt ensam!
Det gick inte enligt planen.

Istället fick jag börja med och tvätta för att jag insåg att jag inte hade några roliga kläder till helgen, jag hämtade upp en väska och började packa sen var klockan helt plötsligt 9 och kräftorna stod fortfarande i kylen. Snabbt ut med kräftorna och mymsade i mig dom till efterlyst. Efter att ha hämtat upp och vikt tvätten stupade jag sen i säng kl 12. Men tro inte att jag kunde somna sen, nej nej... Självklart så skulle det just denna kväll, när jag för första gången ska sova ensam i lägenheten, smyga runt massa läskiga yxmördare och liknande i trappen! Eller det kanske det inte gjorde nu när jag tänker efter i efter hand men då var jag övertygad!

Gårdagen passerade på jobbet och jag skyndade mig hem för att hinna packa det sista och katterna innan Mamma och Pappa kom för att hämta upp mig. Vanligtvis så brukar vi ha något som mest liknar ett 30 minuters världskrig hemma när vi ska få in katterna i transportburarna, men till min stora lycka gick det då på 5 min! Trots lite åksjuka hos lilla Embla gick bilresan bra och kvällen spenderades framför tvn med Päronen!

I dag har jag en date med min underbara Sofie, vi ska dricka vin och snacka skit i det fina vädret! Den här kvällen ser jag verkligen fram imot!

RSS 2.0